Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

27 October 2011

Maaf ?

mulut saya suruh maafkan awakkkk XD but my heart say NO ! kecek kacukan sikitttttt . hahahaha
Saya BAHAGIA , kalau awak BAHAGIA jugakkkkkkkkk ;]

tadok laa bahagio sngattt . sedih lajokkkkkk bodo ! :((((((((((((

21 October 2011

background kuya sikit !

Ambo tak tahu lah gapo huk menarik dale gambar background ambo nih . ambo suko kelihhhhhhhhhh . Kalu sek demo nak kao huduh ko , koya ko , bajet comel ko . kuk demo laaaaa . caro apo ambo . XD heeeee

11 October 2011

Aku sayang ko mung . Sungguh ! Ak deki tengok mung nge tino tuh ! Sungguh , tak nipuuuuuuuuuuu :( Tapiii , ak tokleh pakso mung untuk sayang aku mula . Hmmmmmmm , ak pernah wat mung  kecewa . Soriiiiiiii :(

10 October 2011

bodoh , aku sayang ko munggg ! :(

sakit hati .

perlu ko mung nak tipu aku ? hmmm , tolonglah , kalu mung betol2 gewe nge dio , ngaku2 jelaaa . tak payah duk depan aku cakap macam2 . perabih air liur mung jah ! hmmmmmm .

bodo , tuhan saja tahu gano perasaan aku malam nie . babibodobengom mung ! sakit hatiii aku . mung sajo kan nak gunakan aku dalam masalah mung kan ? nak suruh gewe mung marah kan ? babi mung krek-krek !

ok bye , lega sedikitttttt . :)

08 October 2011

Tak payah nak tunjuk sweet awak dengan gf awak depan saya lahhhhhhh ! JEALOUS lah bodoh ! Sial lah , puiiiiiiiiii , *asal ade trademark zizan lak ni* .

Saya memang dah nak lupakan awak ! Awak buat saya sakit hatiiiiiiii , memang lelaki tak boleh dipercayainya punggggggggg !
:(

Cuba untuk jadi lebih kuat dan besar . ops ! ahahaahahhaha

07 October 2011

MAAF sayang , saya ter-REMOVE awakkkkkk :D

Semoga awak bahagia laa dengan sayang awak ! :D
Arghhhhhhhhhhhhhhhh , FRUST gila bhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Bagi lah harapan kapku lagiiiii . Takpe , kita tunggu Tuhan balas :D

Sabar selagi buleh sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;]

03 October 2011

 Hoihoiiiiiiii , nie gambar asal daripada background blog saya . Ramai orang cakap saya ambil kat google . Heeheheheeh . Tolonggggg sikitttt *gedik* . hahahahaha . Kalau tak caya jugok , sila tengok gmbar di bawah . tengok gelang


 Amacam ? Believe it or not ? Heeehehehehe . *TAK BERSUNGGUH TAKPE SOFEA* heheheh
Hyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , morning warga blogger . Hari ini saya terpaksa bangun awal , kena paksa hantar adik sekolah ! Arghhhhhhhhhhhhhhh , tak cukupp tido >.<

Ohhhhhh , nak cerita benda nieeeeee . Saya sukakan seseorang , kiteorang memang baik gila after habis sekolah ! Sebelum tu , tak baik , saya ade pakwe kat sekolah . kuikuikui :D Yelaa kan , bila baik ni , mesti laa timbul feeling2 kan . *asal skema gila ayat aku*  hehehehe . Time2 baik dengan dia dulu . ak sempat sayang dia . dia sempat sayang aku . tapiii , sekejap je . Sebab , aku sekarang kan , memang bukan seperti dulu . Ak sekarang  , kalau sayangkan  seseorang sekejap je . nape heh ? Ak tak boleh dia buat silap sikit , bila aku marahhh , memang ak buat tak layan ah dia . then , kiteorangg senyappppppppppppppppppp . Memang lama gila ! 

Lepas tuu , ak tiba2 rindukan dia . Then , aku pun hantar mesage kat dia cakap rindu ..HAHAHA  , memang tak malu lah kan aku ? hihihhii Cara apa akuuu :D Lepas tuu , kiteorang mesge2 laa .Lepas tuuuuuuu , dia adalah cerita kat aku masalah peribadi dngan ex dia yang dulu . Dia suruh aku tolong dia . *aduiiii , hampeh gila * Time tuh kan , aku tolong lah dia . buat tu , buat ni ! tapiiiiiiiiiiiiiii , bila difikirkan balik , macam bodoh je , kalau dia dapat bergewa balik dengan ex dia . ak lak yang frust nunggeng ! memang tak lah kan ? Tapiii , dia ada cakap dia sayang aku jugak , tapii atk tahulah sebagai ape , kawan ke ape ? heeeeeeeeeeeeeeeeeee . *sukasukasuka* TOLONG JANGAN BAGI AKU HARAPAN , PLEASE ! *pura2 marah* .

Takpe lah awak , walaupun awak suka kat sape pung , saya tak boleh halang . itu hak awak . Asal awak bahagia :D hehehehehe . Tapi , saya lagi bahagia dengan hidup saya sekarang . Hihhihihiihih

02 October 2011

:)

Jodoh , pertemuan di tangan Tuhan , Yaa betol :D
Nape heh sekarang aku nih gatal semacam jehhhhhhhhhh . Tengok laki tuh , nak kat laki tuh . Tengok laki nih , nak kat laki nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Gatal kan ? Kan ? Baru terasa diri ni ALONE kotttt . HAHAHA . Tapi aku neh kejap jeh lau suka kan orang , lama2 , sure aku tak layan laki tuh . Haduiyaaaaaaaaaaa .Forget it ! Just focus for my life and my study ! No more gewe-gewe :) Iya laa tuuuuu . Kalau lah ade jodoh , tokleh nak tolok , Kuikuikuiiii :D

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D