Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

17 July 2011

syabas awakkkk !

hye awakkkkkkkk . saya nak tnya , saya yang ke berapa dalam hati awk ? haduiyaaa , ramai sngat kan gf awk ? bagus la awk . spare part ke ? bagus bagus ! saya pun bodoh je rasa . macam dipermainkan . *telah dipermainkan* pungggggg ! benci2 , takpe , lumrah hidup awk .

After jumpa , awk selalu cakap kat saya , nie mesti last kite behubung kan , sbb ?? saya taleh terima awk yang seadanya ! pandai la awk kan , ikot awak la . awak cakap tu macam doa . awak memang pandai berkata2 . bagussssssssss ;)

awak awakk , SINGLE lebih bagus la . COUPLE macam tahikk je ~ 

*kalau awak baca , sorie ye . luahan hati saya . tak sampai hati nak cakap :)

lastly , syabas awak sebab buat semua perempuan terpikat and tergila2kan awakkk . guna ayat ape erk awk ? kongsi2 lerrrrrr . he :)
cuti sem yang membosankan ! rinduuuuuuuuu geweeee , opsssss SAEM laaa . he :)

16 July 2011

hai hai . nak perasan sikit . bole takkk ?


beraso koho kurus sikittt , hhahaha ;p

comey kae ? hahaha . 
hari nie kan hari perasan satu dunia . ;p
paling kelakar gila , ada orang cakap sofea ambil misi ,
haiyoooo , macam misi ke ? hahaha .
macam2 ;p

oke . meme sayo pendek . he :)

*gambar nem semo , my kak nab yang cumil ambil .lebiuu kak nab :))



Awak sweet sayang ! :)

sayanggg , sweet nye awakk . malu2 gituuu  first time kita jumpa kan ?. hahahaha . nakal la awak sayangg ~ saya ingat kan saya yang malu2 , awak lak yang malu2 . hahhaha ;p

iloveyou kot :) he

05 July 2011

sayangggg ???

benci nye ak kat kauuuuuu ! hm , aritu , tak habis cakap ILY laa . hm , ak neh da start sayang kat kau .
tapi kau buat aku macam ney , memang tak la kan ? geram wehhhh ~

ok la sayang ! BYE untuk awakkkkkkkkkkkkk :) hm

03 July 2011

Goodbye :')

NO MORE SAYANG FROM YOUUUU !!!!!!!!! :)

seriously , aku memang da start sayang kat kau . yelaaa , kau gatal sngat nak merajuk .
takpe laaa . dah kau yang nak kan . ok , redho saja laaaaaaaaaaaaaa :)

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D