Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

28 May 2011

New Life derrrrrr :D

hye koranggggggggg :) Rindu kat Pia tak ? Lama gila tak update . Mesti rindu kan ? Eyh kolang2 , best gile tau duk kat U :D Sebelum nak story2 neh . Nak cakap satu benda . Mulai hari nie , setiap kali saya update , sy nak gunakan bahasa kelateeeeeeee ~ :)

Mulo-mulo aku masuk Uitm Machang kaee . TOBAK ak TAK NIPU lasungggg ! meme tok sedak hapah ~ tobat nak kelikkkkkkkkkkkkk !! setiap male duk teriok nak kelikkkk ~ pah masuk hari kedua tuh kna , beraso sedak laa sikitt , sbb saem memang jenih palo serupo aku . gilo2 sikit pah spotinggg ~ meme sedak gilo saem nge sek munggg !

Hari ke-tigo pulok kae , beraso tokse kelik dumoh jah sero . hahaha . sedak duk sano , buleh jupo saem lamo2 . pah tengok PM(peerws mentor) jenih baik sikitttttt  sikit jahh , tak bnyokk . hihihihi  . start hari neh , ak meme nak ngaji sungguh ah . ak bersyukurr gilo dapat ngajii . sungguh aku tak nipu !

semuo ore mace tak cayo gitu aku buleh masuk Uitm ! hahaha . nak wat rano kae , dlu gak , kelass pung duk no 2 nak ngelasttt ~ malassss , kuat gewe nge saem jah dlu ! meme gilo palo . hihihihi

oke laa awok2 semuo ~ gtg , nak nyipe bareyyyyyyyyyyyy . nok masuk kolej doe esokk ~ :D bye bye bye . love awok semuo .

No comments:

Post a Comment

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D