Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

13 April 2011

R.I.N.D.U U.M.M.I ..............

Ummi , kakak remdu Ummi , Remdu sangat-sangat . 4 tahun sudah berlalu , tapi Ummi tetap dalam ingatan kami sekeluarga ;') ,......Hmm , semalam tibe2 teringat kat Ummi , teringat time Ummi duk kat hospital . teringat last kakak cium pipi ummi . hmmmm . Ummi , kakak teringat sebelum Ummi hembuskan nafas . Time tuu , BP [blood pressure] Ummi rendah sngat kan . Time tuu , Ummi masih dalam keadaan koma kan ? Doktor suruh panggil ahli keluarga datang hospital kan ? hmmm , time tuu , kakak tak tahu kenapa kakak tiba-tiba pakai baju kaler putih . hmmm . Sebelum kakak datang hospital , time tuu Ummi Yaa bacakan Yassin unutuk Ummi , tiba2 , ummi macam pegang erat tangan Ummi Yaa kan ? macam ummi nak sampaikan sesuatu . Ummi Yaa panggil ayah dan ayah cakap kalau nak jumpa anak-anak tolong buka kan mata . Ummi buka kan ? hmmmm :'(.. Kami adik beradik cium pipi ummi dan kami janji nak belajar sungguh-sungguh dngan Ummi . nape lepas syahir cium pipi ummi , ummi ttup mata ? nape ayah ajar ummi mengucap ? Time tuu kakak memang tak kuat nak terima semua nie ..Ya Allah :'( hmmm :'( 

*Sofea rindu semua kenangan dengan Ummi , rindu sangat , semua laen doe lonim . hmm , Sofea jarang doh berjumpa dngan family2 P.mas . jranag sekali . Lepas Ummi Sofea pergi , Mummy , Baba , Kak Atin , Kak Wawa juga pergi meninggalkan Sofea , Diaorang excident , macam2 dah terjadi . family Sofea dah tak sebahagia dulu lagi :') . Sofea rindukan semua tuuu *  :((((((((((((((((

No comments:

Post a Comment

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D