Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

11 April 2011

new BF ^^

Hye hello ! byee ........................................................

HAHA , gurau saja , HYE AGAIN :) Korang or awok2 semuaa , sehat tak ? Hari nie , macam GUMBIRA gitu . awww :) Memang terlalu awal nak diceritakan , tapi Pia nak cerita jugakk , buleh dok gitu ? tokleh ? hohh ! NYAH ko  dari BLOG aku ! :P HAHA , Oke , camnie cerita nye , ade LELAKI nie , nak kata HANDSOME , tak punn , nak kata SEMAK *bahasa kelantan punya* tak punn jugaa , nak kata HODOH , tak punn juga juga . Die SIMPLE saja , tapi SWEET nye ada . Pia dah lame gile kenal dia oke . Oneday , Pia text laa dia , mula2 ucapan . GOODMORNING ! dia pung balas laa kan , text punya text ! Tiba2 si dia ajak ****** ..... *blushing^^* so , Pia terima laa , sbb kiteorang pun dah lama kenal kan , lagi punn i SINGLE oke . Sememangnya SANGATLAH BAHAGIA ! Tiap2 malam dia teman Pia , kadang2 dia nyanyikan lagu untuk Pia , smpai laa Pia tertido , SWEET kan ? Tapi , die nie macam
HOTSTUFF gitu , ramai juga yang minat kat dia , kadang2 JEALOUS oke ! tapi , sayang punya pasal , REDHO jelaa ;) Mesti korang nak kenal kan Pia punya 'B' kan ? nak tunjuk ke taknak eyh ? nak ke tak nak ? Korang gelak oke lao Pia tunjuk , sbb dia tak HANDSOMEEEEEEEE !! , malu nye , hmmmmmmmmmmm . Kalau korang gelak , siap laa , walaupun Pia tak nampak , tapi TUHAN nampak oke . Here ! my 'B'  >ILOVEYOUB< .

ohh korang , ok BYE ! HAHAHAHAHA

No comments:

Post a Comment

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D