Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

25 April 2011

Hye blogger , bosan meyhhh ~ Tak tahu nak wat apee . Online Fb pun , bosan jugak . Haiyooo . Korang , tahu tak ? *mesti laa tak tahu kan ? hehee . Semalam , Sofea hantar adik pergi tusyen , Sofea bawak kereta sendiri , first time tanpa lesen . hahaha . Ayah bagi lampu hijau suh bawak , So , ape lagi , bawak jelaa , nak tunggu lesen , hampeh , lambat gila lagi ! waaaa , tension meyh ~ Tapi kan , sememangnye best ! hahahaa , Ayah cakap , dia yang kenalim time Sofea bawak . Sofea takde laaa kenalim sngat , takutt sikit je . hahaha . Takut laa , takut ade goblokk , hahaha ;p 


*gambar nie , time pi PCB . D90 ;)





*adik saya cakap , macam orang cacat , kurang ajar kan ? ;p 

_____________________________________________________
Thanks korang kerana sudi baca blog saya . Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

No comments:

Post a Comment

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D