Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

27 April 2011

Hari yang besttt ^^

Holla babiyyy semua , HAHA ;p Hari nie , best gila kot ! Kot ? Eyh , takde kot2 , sememangnye BEST SIOT ! Hari nie , Sofea keluar dengan Fatyn Ariss . Kiteorang pergi Kb Mall . Cop cop , bukan pergi round2 Kb Mall oke . Kiteorang bershopping hari niee , Oyeahhh . Best gile . HAHA . Sibuk2 duk beli tue kan , ade laa sorang mamat nie , mat salleh , tapi pandai cakap Melayu . Sikit-sikit , memang kelakar gile dia cakap melayu , Paling kelakar sekali , time dia nak mintak nom Fatyn . Yelaaa , nape tak kelakar , tiba2 datang tepi Fatyn ,  dia cakap 01 ??? HAHAHA , mintak nombo . terkejut si Fatyn ! Penting sekali , dia handsome oke . Saya sngat jeles , sebab dia mintak nombor Fatyn je . HAHAHA , gurau saja . Cousin dia pung handsome jugakk , handsome gilak-gilak ! hahaha . *gedik kau Sofea* Lepas semua2 tuu , Sofea temankan Fatyn beli shawl , mula2 Sofea tak nak beli , tapi berkenan laa pulak , try2 , oke jugak lao pakai nie , so , beli dua . hahaha . *ngada2 je kao nie * hahaha . Lepas shopping2 semua , kiteorang pegy makang ! lapar oke :) Time nie takde gambar saya bersama Fatyn , tok dae nak amik . hehe . Gambar Sofea saja . 

Banyak cakap pula Sofea hari nie kan ? hahahha . Jum-jum cuci mata  :) NAHHHHH ~~ 


*KFC time , nyummy :)*

*first time pakai shawl , cantik tak ? hehehe*

_______________________________________________________

Terima kasih kerana sudi membaca blog saya , Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

2 comments:

  1. hehehehee, turkish okeyyy.... :D
    simut2... wahahaa

    ReplyDelete
  2. bukan simut oke , timurr , hahah , handsome bangatttttt :p

    ReplyDelete

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D