Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

05 April 2011

Hamba ALLAH -.-

Sebelum nok nulih karangan neh , Pia nak suko dulu , bulehh ?
TOKLEH ?? Peduli apa aku , blog aku , ikutt aku laaa . *DEBE dok ? heeeeee (gurau-gurau lako)
Oke , HAHAHAHAHA  (tatao hape daa)

______________________________________________________________________

Cerita neh dah lama dah kott , tahun lepas rasenye , memang lame kan ? hehe

Pia pergilah makan dengan my love . LOVE ??? Family laa derr , HAHA . 
Oke2 , kiteorang pergi lah makan dekat Wakaf Bharu neh ,. 
Tempat neh , tersohor laa dulu , rasa-rasanye laa , nama kedai tuu , Mee Pok San (taktahubetoltakejaannye) ..
Heee , mase tunggu makanan tue , datanglah Hamba Allah neh (orang gila) , dduk tepi meja kiteorang !
Seriously , Pia takut dengan orang gila ! Tersangat takutt , tatao kenapa , keturunan kott . Hehehe .
Orang macam nie , biasalah  lao die cakap sorang2 kan .Tapi adelah sorang brader neh , agak HANDSOME disituu , pergi duduk semeja dengan si Hamba Allah itu .

Yang kelakarnye , die pergi cakap dengan si Hamba Allah tuu , TAPI , si Hamba Allah buat dunno je kat dia . 
HAHAHA , Pia tengok macam dia lagi gila daripada Si Hamba Allah tuu . 
Si Hamba Allah tuu memang tak layan laa si brader tuu , memang kelakar !
Last-last , si Hamba Allah tuu pung blah dari situ , bosan kut dengan si brader tuuu .
Pia tengok macam brader tuu je yang gila , bukan Hamba Allah itu , hahaha

Maybe brader tuu , nak buat kelakar kutt , nak ambil perhatian kutt ,
HAHAHA , kelakar2 , macam2 ragam manusia kat dunia neh  .
So , layannnn saje , jangan dihalang , heeee :)

No comments:

Post a Comment

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D