Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

18 March 2011

hey hey morningg people .
hari nie macam RINDURINDURINDU gilerr kat 'SOMEONE' neh .
kenapa heh ?
JATUH CINTA kah ?
macam PIG jeee .
hahahahha .
nak ceritaa laa sikit neh , 'SOMEONE' neh kan , pandai berkata2 tauu .
die pndai buat kite 'CAIR' maaa .
haiyaaa , ini olang sekola mana yee dlu ?
tersangat pndai 'bermain angin' .
tapiiii sayanggg , ini 'SOMEONE' dah ade EHEMEHEM .
ape EHEMEHEM ? faham sendiri laaa :D
hehehe .
kadang-kadang rase BERSALAH tuu tetap ade .
sbb kite layan orang punye laaa . 
kalau laa benda nie terjadi kat kite . mesti kita MARAH and SAKIT HATI gile laa kan .
sebab , first , ituu cowokk BF kite and second nye , dia GATAL dengan gurls laen .
SUMPAH , SAKIT HATI woo .
dah penah kenaa sbb tuu tahuu . heheheh . 
macam-macam laa laki2 sekrang neh kan .
susah nak PERCAYA and susah sngat nak cari yang betul-betuk SETIA ! 
hmm , oke-oke laa . cakap banyak pung takde guna jugak rasa nyee . 
hehehehe .
oke laaa my sayang-sayang , semoga terhibur yaaa .

LOVE , Mayar Sofea :D

No comments:

Post a Comment

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D