Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

31 March 2011

Talking to the moon .......




 Lyric Talking To The Moon .

I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back

My neighbors think I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

At night when the stars
Light on my room
I sit by myself

Talking to the moon, tryin' to get to you
In hopes you're on the other side talking to me too
Oh, am I a fool who sits alone talking to the moon

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say I've gone mad
Yeah, I've gone mad

But they don't know what I know
'Cause when the sun goes down
Someone's talking back
Yeah, they're talking back

At night when the stars
Light on my room
I sit by myself

Talking to the moon, tryin' to get to you
In hopes you're on the other side talking to me too
Oh, am I a fool who sits alone talking to the moon

Do you ever hear me calling?

'Cause every night
I'm talking to the moon, still tryin' to get to you
In hopes you're on the other side talking to me too
Oh, am I a fool who sits alone talking to the moon

I know you're somewhere out there
Somewhere far away


My boo , BRUNO MARS . ILY ketaketat . 
Oke ! Pia tahu , itu GEDIK kan ? i LIKE ! haha 
Loved youuu alll ;)

26 March 2011

AAARRGHHHHH !!!!
Perlu  ke ade perassan macam nie ?
hmmm , nok jerit nok jerit ~
Hati tokk tenangggggg ! bakpo bakpo hehh ???
hmmmmm , babiii nyoo berasoooo ! 
hmmmmmm ... :((((((((((((((((


25 March 2011

Hye guysss . 
Korang sehat tak ?
Hari nie , HAPPY gile kott??
Dapat keluar bersama family2 tercinta ,
Thanks Abah belanjo makan takdi for celebrate result saya yang 'cukup-cukup makan ' . hehehe
LOVE YOU LAAAA ABAH . hehe ..

LOVED , Mayar Sofea

24 March 2011

Dudee ! 
Sorie , bukan saya JUAL MAHAL laaa .
Tapii , awak dah ade kekasih laaa . 
heee , CHILL :D
Awak ajak couple sejuta kali pung , saya TETAP tak nak !
Saya bukan PERAMPAS maa . 
Heeee ;)

LOVED , Mayar Sofea

23 March 2011

Result SPM saya cukup-cukup makan . 
Bulehh doh masuk 'U' . ---------------->> 
USM laaa , tingkat 5 . hahaha .
Hok penting Syukur Alhamdulillah .
Thanks kepda semua yee kerana mendoakan kejayaan Pia . 
Love youu alll .

LOVED , Mayar Sofea .

21 March 2011

Yeayyyy ! Result esokkk , ishh . berdebar wottt ! Mintak2 ler result okee . :))

LOVED , Mayar Sofea

20 March 2011


LELONG ! LELONG ! JUAL JUAL !
Eyh eyh , bukan orang nyee . itu MODEL aje (model keeeeeeee?HAHA)
Nok tunjuk handfone zaman saya pakai mudo-mudo(loneh MASIH muda) . hehe
3310 Handphone banyak kegunaannya . Boleh wat online Fb , buleh wat pekong BABI and sebagainya . SOHIH MAPUH , tok dae nok ngucapp ! HAHA . Tibe2 , terjumpa henset neh tapi tak boleh pakai dahh . rosak ape mende nyeee . Nanti , ada orang nak beli besi , nak try jual heh . buleh wapo yar eyh ? (sohih dio tok amik , bukei besi tuh gak) ! Okeyy laa .:)

LOVED , Mayar Sofea
heyy guyss . 
tak nak cakap banyak . just nak cakap GUDNITE .
selamat tidurr semua and mimpikan Pia k ?

LOVE , Mayar Sofea

19 March 2011

Bahasa Chintanchintunnnnn ......

1 ) CINTA --> pengalaman manis yang dialami oleh setiap orang dalam dunia . Cinta itu tidak buta kerana kita sendiri dapat merasainya dan menikmatinya . Dalam bercinta , you all perlu bijak dalam membuat keputusan walaupun terpaksa BERKORBAN demi si dia . Yang penting , cinta bukan hanya SEKADAR KATA-KATA YANG KELUAR DARI BIBIR TETAPI PERLU DISUSULI DENGAN TINDAKAN YANG IKHLAS .

2 ) CINTA MONYET --> cinta yang dialami oleh remaja . Walaupun sering dianggap biasa oleh orang dewasa tetapi CINTA INI PENTING SIKIT . Inilah menjadi pengalaman untuk anda pada masa akan datang supaya setiap kesalahan semasa menjalani percintaan monyet ini TIDAK DIULANGI LAGI !

3 ) DATE --> HANGOUT bersama seseorang yang anda suka ataupun apa sahaja aktiviti yang dilakukan mesti BERDUA !

4 ) DIDUAKAN --> BF anda berusaha MENGGANTIKAN posisi anda dengan orang lain .Belum tentu secara rasmi TETAPI sudah ada orang lain selain daripada anda . THAT'S REALLY HURT , MAN !!!

5) ADMIRE --> Seseorang yang anda suka dan inginkan si dia menjadi sesuatu yang istimewa di dalam hati . KALAU BOLEH , SECEPATNYA ! Tidak hairanlah anda akan sentiasa berusaha untuk memikat hatinya supaya lebih dekat dengan anda .

6) IN RELATIONSHIP --> Seseorang yang anda anggap LEBIH DARIPADA TEMAN dan TERLIBAT DALAM HUBUNGAN ROMANTIS . Setelah anda memutuskan untuk menjadi seseorang di dalam hidup seseorang yang lain bereti anda juga terlibat secara langsung dengan emosi si dia . Ini bererti PERLU SALING SAYANG MENYAYANGI dan JUJUR DALAM PERHUBUNGAN 

7) CURANG --> Satu hubungan yang TIDAK SEPATUTNYA TERJADI apabila dua insan mengikat kata cinta . Ini kerana anda sudah memiliki seseorang yang menerima dan mencintai anda separuh mati malah setia teramat sangat dan mengapa perlu wujudnya orang ketiga dalam perhubungan , sama ada curang dari segi fizikal ataupun perasaan . Kekurangan pada pasangan itulah yang patut diterima . Barulah betul menerima dirinya apa adanya 

*COPY AND PASTE :D
HAHAHAHA .

LOVE , Mayar Sofea .


Heyhey sayangsayang sayaaa .
Nok tahu dokkk ? Pada hari yang muliaaa ini , (*ceewaahhh , DRAMATIK sikikk. HAHA) Pia didera oleh Nenek tersayanggggg harii niee .  Keno MASAK-MASAK . Haiyaa , lama daa tak buat kerja rumahhh . Duluu , Pia neh tersangatlah rajin dikatakan . (KOYA) After , Ummi meninngal , Pia duk rumah tok and semua kerja dibuat oleh Bibikk . Sekarang , bibik dah balek di punya negara INDONESIA . So , terpaksa laa Pia yang buat kerja rumah neh . Disebabkan lama dah tak buat kerja-kerja cam niee , rasa macam 'kekkok' sikit . hehehe . Nak dijadikan story mory nyee , my nenek suruh masak ayam goreng . HAHA . Tanpa membantahh , so Pia masak-masak lah kan .Sambil tunggu tue , Pia pegy ruang tamu jap (dalam 10 min) nak ambil phone . Sampai kat dapur jee , tengok ayam dah H A N G U S ! Cepat-cepat Pia tutupkan api and hidangkan ayam goreng tuee . Gilerr makk haihhh , sure kena MAPUH neh .HAHAHA . Syok-syok duk makan tue kan , ade laa satu suara neh , 'RANGGUP AND 'GARING' SUNGGUH AYAM PIA MASAK .' HAHAHAHA , yesssssss ! Kan dah kena PANGKAH ! Pia buat dunno . HAHAAH . Makan jelaaa HANGUS-HANGUS pung . Peduli apa akuuu . HAHAHA . Sekian sajaaaaa . :))

LOVE , Mayar Sofea .

18 March 2011

hey hey morningg people .
hari nie macam RINDURINDURINDU gilerr kat 'SOMEONE' neh .
kenapa heh ?
JATUH CINTA kah ?
macam PIG jeee .
hahahahha .
nak ceritaa laa sikit neh , 'SOMEONE' neh kan , pandai berkata2 tauu .
die pndai buat kite 'CAIR' maaa .
haiyaaa , ini olang sekola mana yee dlu ?
tersangat pndai 'bermain angin' .
tapiiii sayanggg , ini 'SOMEONE' dah ade EHEMEHEM .
ape EHEMEHEM ? faham sendiri laaa :D
hehehe .
kadang-kadang rase BERSALAH tuu tetap ade .
sbb kite layan orang punye laaa . 
kalau laa benda nie terjadi kat kite . mesti kita MARAH and SAKIT HATI gile laa kan .
sebab , first , ituu cowokk BF kite and second nye , dia GATAL dengan gurls laen .
SUMPAH , SAKIT HATI woo .
dah penah kenaa sbb tuu tahuu . heheheh . 
macam-macam laa laki2 sekrang neh kan .
susah nak PERCAYA and susah sngat nak cari yang betul-betuk SETIA ! 
hmm , oke-oke laa . cakap banyak pung takde guna jugak rasa nyee . 
hehehehe .
oke laaa my sayang-sayang , semoga terhibur yaaa .

LOVE , Mayar Sofea :D

Anwar Hadi ♥



tengok video kat bawah nih k.
suke gile tengok video neh kat YOUTUBE !
kenapa ?
sebab si ANWAR HADI neh cute sngat meh .
HAHAHAAH .
korang tengok sajalah video neh nyeee . OPSS ! nya laa :D HAHA

17 March 2011

saya SINGLE ! saya SINGLE ! saya SINGLE !
saya SINGLE ! saya SINGLE ! saya SINGLE !
 saya SINGLE ! saya SINGLE ! saya SINGLE !
saya SINGLE ! saya SINGLE ! saya SINGLE !
saya SINGLE ! saya SINGLE ! saya SINGLE !
mesti anda2 semua bengom kan kenaopa saya buat semua neh ?
nak tahu jawapan nye ?
 TAIP ON SINGLE DAN HANTAR KE 322WAKLUUU ! HAHAHHA
 HAHAHA , sorie2 . 
bergurau pula yee MAYAR SOFEA nie kan ?
hahahha , taklaaa . saje nak PROMOTE ! 
bangga lah , sudah 5 bulan lebihh saya keseorangan tanpa chintanchintun ~ 
hahahah . cukup setahun kan lagi BEST ! :))
hmm , okeng lahh . nok tido . 
time tulih nate gonih neh . mato duk berair2 nok oyak nyo mengantukk sudaa .
GUDNITE yaaa :DD
     
haihhh , sedih2 . :( 
mesti nok tahu kae bakpo ?
PERLU KO SAYA ROYAT ?
hahahha , kidding saja maa ;p
buleh tak ? buleh tak ?
saya nak FAMILY SEPERTI DULUUU !!!
hmm , remdu laaa ko UMMI , MUMMY , BABA , KAK ATYN AND KAK WAWA .
remdu gilo . loneh kenangan belako . hmm :((
remdu nok gy kl samo2 , 
remdu nok balik ma setiap hari jumaat . 
remdu remdu belakoo tuh !
loneh tadok doh semo tuhh . hmm
waaaa , nokk jerit sero .
oke laaa , toksei nangis :( 
hmm , bye :'))

16 March 2011

Hello March ^^



I) .nokkkk geweee jugokkk !
jeless ma tengok ore ado gewe .
hmm .
sapo nok saya ? 
angkat ibu jari kakiii .
*takde pung , saya tak cukup lawa kut (membobel ntah pape)
HAHAHA .
best juga takde pakwe or whatever lahh , 
takde orang nak marah saya nak SMS dngan siape :) heeheh

II). my ex chintachintunn .
saya mimpi kan awakkk lahh .
HAHAHAH . kelakar gilerr maaa .
dalam mimpi tue kann , awak nak ngorat saya balekk .
serabut tersangat dngan awakk , saya pung report kat dedy saya .
die pung maki2 awakk smpai lahh saya tengok dah pagi .
 OHHH ! SAYA MIMPI RUPE NYEE :) HAHAHAH

III) .mybabylesbianaku , si FATYN SHAFEEQA !
aku sayang mung gilorr !   
jeles tengok mung nge jatey laen -_- .
HAHAHAHA , tipu lahh .
ak harap suatu hari nanti , 
mung bahagia dengan En. F anda .
sayeyyyy mungg terlajokkk :DD  


Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D