Followers

Sofea =.=

My photo
Kota Bharu ,, Qlatee ., Malaysia
Hye , Mayar Sofia Azhar . Call me Maya , Sofea and Phea only ;D . 18 years . Kelantan . Seorang yang HAPPY ! Benci HIPOKRIT ! SINGLE ;)

27 October 2011

Maaf ?

mulut saya suruh maafkan awakkkk XD but my heart say NO ! kecek kacukan sikitttttt . hahahaha
Saya BAHAGIA , kalau awak BAHAGIA jugakkkkkkkkk ;]

tadok laa bahagio sngattt . sedih lajokkkkkk bodo ! :((((((((((((

21 October 2011

background kuya sikit !

Ambo tak tahu lah gapo huk menarik dale gambar background ambo nih . ambo suko kelihhhhhhhhhh . Kalu sek demo nak kao huduh ko , koya ko , bajet comel ko . kuk demo laaaaa . caro apo ambo . XD heeeee

11 October 2011

Aku sayang ko mung . Sungguh ! Ak deki tengok mung nge tino tuh ! Sungguh , tak nipuuuuuuuuuuu :( Tapiii , ak tokleh pakso mung untuk sayang aku mula . Hmmmmmmm , ak pernah wat mung  kecewa . Soriiiiiiii :(

10 October 2011

bodoh , aku sayang ko munggg ! :(

sakit hati .

perlu ko mung nak tipu aku ? hmmm , tolonglah , kalu mung betol2 gewe nge dio , ngaku2 jelaaa . tak payah duk depan aku cakap macam2 . perabih air liur mung jah ! hmmmmmm .

bodo , tuhan saja tahu gano perasaan aku malam nie . babibodobengom mung ! sakit hatiii aku . mung sajo kan nak gunakan aku dalam masalah mung kan ? nak suruh gewe mung marah kan ? babi mung krek-krek !

ok bye , lega sedikitttttt . :)

08 October 2011

Tak payah nak tunjuk sweet awak dengan gf awak depan saya lahhhhhhh ! JEALOUS lah bodoh ! Sial lah , puiiiiiiiiii , *asal ade trademark zizan lak ni* .

Saya memang dah nak lupakan awak ! Awak buat saya sakit hatiiiiiiii , memang lelaki tak boleh dipercayainya punggggggggg !
:(

Cuba untuk jadi lebih kuat dan besar . ops ! ahahaahahhaha

07 October 2011

MAAF sayang , saya ter-REMOVE awakkkkkk :D

Semoga awak bahagia laa dengan sayang awak ! :D
Arghhhhhhhhhhhhhhhh , FRUST gila bhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Bagi lah harapan kapku lagiiiii . Takpe , kita tunggu Tuhan balas :D

Sabar selagi buleh sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;]

03 October 2011

 Hoihoiiiiiiii , nie gambar asal daripada background blog saya . Ramai orang cakap saya ambil kat google . Heeheheheeh . Tolonggggg sikitttt *gedik* . hahahahaha . Kalau tak caya jugok , sila tengok gmbar di bawah . tengok gelang


 Amacam ? Believe it or not ? Heeehehehehe . *TAK BERSUNGGUH TAKPE SOFEA* heheheh
Hyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , morning warga blogger . Hari ini saya terpaksa bangun awal , kena paksa hantar adik sekolah ! Arghhhhhhhhhhhhhhh , tak cukupp tido >.<

Ohhhhhh , nak cerita benda nieeeeee . Saya sukakan seseorang , kiteorang memang baik gila after habis sekolah ! Sebelum tu , tak baik , saya ade pakwe kat sekolah . kuikuikui :D Yelaa kan , bila baik ni , mesti laa timbul feeling2 kan . *asal skema gila ayat aku*  hehehehe . Time2 baik dengan dia dulu . ak sempat sayang dia . dia sempat sayang aku . tapiii , sekejap je . Sebab , aku sekarang kan , memang bukan seperti dulu . Ak sekarang  , kalau sayangkan  seseorang sekejap je . nape heh ? Ak tak boleh dia buat silap sikit , bila aku marahhh , memang ak buat tak layan ah dia . then , kiteorangg senyappppppppppppppppppp . Memang lama gila ! 

Lepas tuu , ak tiba2 rindukan dia . Then , aku pun hantar mesage kat dia cakap rindu ..HAHAHA  , memang tak malu lah kan aku ? hihihhii Cara apa akuuu :D Lepas tuu , kiteorang mesge2 laa .Lepas tuuuuuuu , dia adalah cerita kat aku masalah peribadi dngan ex dia yang dulu . Dia suruh aku tolong dia . *aduiiii , hampeh gila * Time tuh kan , aku tolong lah dia . buat tu , buat ni ! tapiiiiiiiiiiiiiii , bila difikirkan balik , macam bodoh je , kalau dia dapat bergewa balik dengan ex dia . ak lak yang frust nunggeng ! memang tak lah kan ? Tapiii , dia ada cakap dia sayang aku jugak , tapii atk tahulah sebagai ape , kawan ke ape ? heeeeeeeeeeeeeeeeeee . *sukasukasuka* TOLONG JANGAN BAGI AKU HARAPAN , PLEASE ! *pura2 marah* .

Takpe lah awak , walaupun awak suka kat sape pung , saya tak boleh halang . itu hak awak . Asal awak bahagia :D hehehehehe . Tapi , saya lagi bahagia dengan hidup saya sekarang . Hihhihihiihih

02 October 2011

:)

Jodoh , pertemuan di tangan Tuhan , Yaa betol :D
Nape heh sekarang aku nih gatal semacam jehhhhhhhhhh . Tengok laki tuh , nak kat laki tuh . Tengok laki nih , nak kat laki nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Gatal kan ? Kan ? Baru terasa diri ni ALONE kotttt . HAHAHA . Tapi aku neh kejap jeh lau suka kan orang , lama2 , sure aku tak layan laki tuh . Haduiyaaaaaaaaaaa .Forget it ! Just focus for my life and my study ! No more gewe-gewe :) Iya laa tuuuuu . Kalau lah ade jodoh , tokleh nak tolok , Kuikuikuiiii :D

30 September 2011

blog blog

Sorry to my blog , lama gila tak updateeeeee :D bosan lah main blog . hihihih . Lagipun , time study kat uitm machang , kat kolej saya takde line sangat . Line dia macam bengon2 gtu . Sakit hatiiiiiii . Sekarang dah buleh update2 :) Hmmm , nak cakap ape ye ? Nothing sudah . Next time saya update pula .







Sori saya tak cantik XD

Jika anda sudi , follow my TWITTER

17 July 2011

syabas awakkkk !

hye awakkkkkkkk . saya nak tnya , saya yang ke berapa dalam hati awk ? haduiyaaa , ramai sngat kan gf awk ? bagus la awk . spare part ke ? bagus bagus ! saya pun bodoh je rasa . macam dipermainkan . *telah dipermainkan* pungggggg ! benci2 , takpe , lumrah hidup awk .

After jumpa , awk selalu cakap kat saya , nie mesti last kite behubung kan , sbb ?? saya taleh terima awk yang seadanya ! pandai la awk kan , ikot awak la . awak cakap tu macam doa . awak memang pandai berkata2 . bagussssssssss ;)

awak awakk , SINGLE lebih bagus la . COUPLE macam tahikk je ~ 

*kalau awak baca , sorie ye . luahan hati saya . tak sampai hati nak cakap :)

lastly , syabas awak sebab buat semua perempuan terpikat and tergila2kan awakkk . guna ayat ape erk awk ? kongsi2 lerrrrrr . he :)
cuti sem yang membosankan ! rinduuuuuuuuu geweeee , opsssss SAEM laaa . he :)

16 July 2011

hai hai . nak perasan sikit . bole takkk ?


beraso koho kurus sikittt , hhahaha ;p

comey kae ? hahaha . 
hari nie kan hari perasan satu dunia . ;p
paling kelakar gila , ada orang cakap sofea ambil misi ,
haiyoooo , macam misi ke ? hahaha .
macam2 ;p

oke . meme sayo pendek . he :)

*gambar nem semo , my kak nab yang cumil ambil .lebiuu kak nab :))



Awak sweet sayang ! :)

sayanggg , sweet nye awakk . malu2 gituuu  first time kita jumpa kan ?. hahahaha . nakal la awak sayangg ~ saya ingat kan saya yang malu2 , awak lak yang malu2 . hahhaha ;p

iloveyou kot :) he

05 July 2011

sayangggg ???

benci nye ak kat kauuuuuu ! hm , aritu , tak habis cakap ILY laa . hm , ak neh da start sayang kat kau .
tapi kau buat aku macam ney , memang tak la kan ? geram wehhhh ~

ok la sayang ! BYE untuk awakkkkkkkkkkkkk :) hm

03 July 2011

Goodbye :')

NO MORE SAYANG FROM YOUUUU !!!!!!!!! :)

seriously , aku memang da start sayang kat kau . yelaaa , kau gatal sngat nak merajuk .
takpe laaa . dah kau yang nak kan . ok , redho saja laaaaaaaaaaaaaa :)

30 June 2011

Bhebiiiiiiiiiiiii , i rasa kita tak sesuai la sayangggg ~ u duk gatal sana sini . memang tak lah kan ?
jum kita putussss ~ waaaaaaa . tak sampai hati kot ! 


eyh eyh , Si A , saya semakin gila kat awakkk , gila sngat2 :) baru jumpa dua kali kan ?
tapi tak penah tegurrr , malu gila bhabi lah kat awk A ^^ . winkwink :)
hari tuu , senyum2 kat saya erk ? awwwwwwww , gugat iman saya sayanggg . hehehe :)
Soryyyyyyyy !! blog saya semakin sepiii !! ok byeeeeeeeeeee :)

17 June 2011

Love And Friends :))

assalamualaikumm , nak story sal ape eyh ? hm , idea idea pleesss :) he .
korang mesti nak tahu siapa mohd afiq kan ? yang relationship dgn sofea dalam fb tu ?
act , Sofea pung ta tahu nak cakap cmne . After kiteorang buat rltionship dlm fb tu kan , dapat rasakan suatu yang lain .
lain camner ? hmmm , APE PUN TAK BOLEH ! heeeee ;p .
walaupun jarang contact , harap awk tak bla bla bla bla . heeeeee . :)

oke sayang , comel gila awk buat muka camni . hehehe

Habis suda cerita [ Mohd Afiq ] :)


ohh yaa , mesti puok2 demo nak tahu kan , camne belaja kat U . best tak ? belja macam kat skola jugak ke ? 
hahaha . tak tak . best gila belaja kat U . lect2 saya semua baik ok :) . kawan pun oke2 . baik , spoting and banyak lagiiiii :) 

*kak nab and yuyuuu



*kakak saya yang comel , faham perasaan saya :)


Time neh cutiii sempena Kelantan kalah , heeee :)
mandi manda yukkk :)

*kakak2 saya :)

 awak yang pakai baju biru belakang saya tuu , witwitttt . ahakk ;p

walaupun muka diaorang nampak ganas and jahatt , tapi baik gila ok :) he
*abang2 saya . :)


28 May 2011

New Life derrrrrr :D

hye koranggggggggg :) Rindu kat Pia tak ? Lama gila tak update . Mesti rindu kan ? Eyh kolang2 , best gile tau duk kat U :D Sebelum nak story2 neh . Nak cakap satu benda . Mulai hari nie , setiap kali saya update , sy nak gunakan bahasa kelateeeeeeee ~ :)

Mulo-mulo aku masuk Uitm Machang kaee . TOBAK ak TAK NIPU lasungggg ! meme tok sedak hapah ~ tobat nak kelikkkkkkkkkkkkk !! setiap male duk teriok nak kelikkkk ~ pah masuk hari kedua tuh kna , beraso sedak laa sikitt , sbb saem memang jenih palo serupo aku . gilo2 sikit pah spotinggg ~ meme sedak gilo saem nge sek munggg !

Hari ke-tigo pulok kae , beraso tokse kelik dumoh jah sero . hahaha . sedak duk sano , buleh jupo saem lamo2 . pah tengok PM(peerws mentor) jenih baik sikitttttt  sikit jahh , tak bnyokk . hihihihi  . start hari neh , ak meme nak ngaji sungguh ah . ak bersyukurr gilo dapat ngajii . sungguh aku tak nipu !

semuo ore mace tak cayo gitu aku buleh masuk Uitm ! hahaha . nak wat rano kae , dlu gak , kelass pung duk no 2 nak ngelasttt ~ malassss , kuat gewe nge saem jah dlu ! meme gilo palo . hihihihi

oke laa awok2 semuo ~ gtg , nak nyipe bareyyyyyyyyyyyy . nok masuk kolej doe esokk ~ :D bye bye bye . love awok semuo .

19 May 2011

Tolong jangan rindukan saya ;p

Terlebih dahuluu , syukur alhamdulillah :) sbb saya dapat sambung belajarr . hihihihi . Happy gileee doee . yelaaaaaa , dah lama tunggu , mula2 checkk , takdapat , selepas seminggu check pula , dapattt . menanngiss sampaiii . hehee . mungkin dalam beberapa minggu , fb and blog saya cuti sekejapp ~ TOLONG JANGAN RINDUKAN SAYA OK ! hahahaha . Tengok2 , ak yang duk rindu and nangis sorang2 kat sana . haiyooooo ~ hehehe . oke laaa . gtg . daaaaa ;)

 *gambar nie sajo2 jah , huk mana rindu tuhh , leh laa kelih gmba neh . heheheh :p







Terima kasih kerana sudi membaca blog saya . Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

16 May 2011

Hoi hoiii korang . Lama gila babingg tak update . Rindu takkkk ? Ye laaa , mesti rindu kan . Harituu , ade someone tuu tanye , asal lama tak update , rinduu nak baca blog u . Haaaaa , tengok tengok , korangg da kena tipuuuuu . Hahahaha . Malu daa tuuu , cepat2 , tutupp muka :) HAHA .

Minggu nie , takde yang special sangattt . Ohh yaaaaa , 24 nie Sofea test kereta doe . Ya allah , mintak2 laaa dapat buat ok . Tapii , ayah cakap nak adjust sikitt . bia luluss . Jahat ayah kan ? HAHA . Nevermind , ok jugak tuu . Wish me luckkkk ;) Okengg laaa korangggg . Muahhhhhhhhhhhhhhh ~


Teriima kasih kerana sudi membaca blog saya . Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semuaa

10 May 2011

Takde tajuk lagiii XD

Hye korangg yang cantikkk , cun and tak lupa juga yang handsome . hehe . gatal kau Sofea . gilakkk seyhhh . hehehe . sihat takk korangg ? ohh , buhsan meyh . nak update ape ntah hari nehh . Ohh , hari nie , saya selsema wehhhh . benciii , nak buat kerja pung susahhh . Yelaaaa , hingus neh asyik nak keluar jehhh . geram nak isappp . hahahhahaha ;p gurau jehh ~

Eyh , semalam Sofea pergi hntar adik sSofea tusyen . eyh , bukan saya yang drive . ayah yang drive . :) . Dalam kereta tuuu . kiteorang borak2 .

Eqah : ayah , tok tak cari bibik baru ke ?

Ayah : duk tengah cari laa neh ,

Sofea : Nanti mari huk baru baru neh . ak nak panggil bibik ! malas doh panggil kakak or nama and whatever lahh , nak wat jahat2 sikittt , malas doh wat baik2 . aku nak suh dia pnggil aku Cik . ko ayoh , Tuan and ko tok Puan ! hahahahha

Eqah : hahahah , aku punggg .

Ayah , ikot sek2 mung laaa .

HAHAHA , bukan ape . Orang gaji neh , tak leh bagi muka sngat , naik atas kepala laaa . Bibik Sofea yang dulu , cakap bohong jeh tahu . cakap nak datang , tengok tak datang2 . buat habis duit tok aku jehhh ~ buduh ~

Ohh okeyy laaa . 




Terima kasih kerana sudi membaca blog saya . Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

09 May 2011

Takde tajuk XD

Hye korangg , petang takdi kan . After ambil [mayar syafiqah] . Kiteorangg pergi laa , my adik yang sorang lagi tuuu . boy tapi macam gurl . nape ? ntahhh ^^ . Time pergi ambil adik Sofea yang sorang lagi tuu . dia tak keluar skola lagi tau . So , father saya , nak minum2 , and Si mayar syafiqah nak topup . jadi , saya tinggalkan ayah kat kedai kopi . saya and Syafiqah pergi cari kedai topupp . Kedai topup takde lah jauh sngat kan . 

Dalam perjalanan nak pergi beli topup tuu . tibe2 je , Sofea cakap "Eqah , kalau aku nak cari gewe kae , ak toksei huk smart sngat , toksei huk huduh sngat . nok huk SEDERHANA jah ! pah sor lagi , toksei huk kemas sngat , toksei huk ngotor sngat , nok huk sederhana jugak* . Takde lah tinggi sngat kan taste Sofea kan ? hehehe 

Tapi , sekarang memang tak nak laaa bergewan ! Nak focuss dengan study ! Act , frust gilerrrrrr . upu saya kena buat rayuannnn ~ ahhh . Time orang betul2 nak study neh . Dia tak nak bagi masuk U pulakk ~ Stupid buffalo lerrrr ~ hehehe :p Mintak2 lahh yang rayuan neh dapat ~ Sofea taknak dah masuk sekoloh2 berbayarr . amik SPM semula . taknak dahh . Boring giler dah kot , pakai baju sekolah . macam bangang je :) hihihi . budok sekola . jangan marah sayaaaaaaaaaa .

Ohh yaaa , pagi takdi . saya temankan tok saya pergi hospital ~ berjurus kan saya ? MESTILAHH !!! :)

*muka macam nenek jeh . haha . tak boleh blah XD





Thank korang sebab sudi membaca blog saya . Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

07 May 2011

New Look ;)

Nahhhh , blog saya sudah berubahh rupa . hehehe . bosan meyh . thats why , Sofea edit2 ini blog . Tak tahu laa comam takkk . Anda rasa ? heeeee ;)


*sebelum edit punya ;)


 *after edit , yang mana comel erkk ?


Terima kasih kerana sudi membaca blog saya . Sayang awok-awok semua

06 May 2011

Happy Mother's Day ;')

Hye koranggggg , malam nie rasa nak nangisss je . hmmmm , jelesss weh tengok orang ade ibuuuu . ahhhh . ;'( Rindu ummi . hmmmmm . ;'( korang yang masih ade ibu or bapa , jaga diorang baik-baik ok . sayang diorang lebih dpd diaorang sayang koranggg . hmmmm , Ayah [ En . Azhar ] , sofea sayang ayoh .




 
Sofea sememangnye tak boleh dengar lagu neh . Sure air mata akan keluarrrrrrrrr :'(

JASA BONDA


 _____________________________________________________


Terima kasih kerana sudi membaca , Like jika Suka , Kerjasama anda amatlah diperlukan disini . 
Sayang awok-awok semua

04 May 2011

Coming home :)

Hye korangggg , semalam tidurr pukul 5 lebih neh bangun pula pukul 11 lebih , sure pkul 3 petang pening kepalaaaa . tak cukup tidurrr  ;) seperti hari2 yang lainn , boring derrrr = =' . eyh korangg , pernah dengar tak lagu coming home . si diddy yang nyanyi , best gilong ! lame gile dah cari lagu tuh , baru jumpaaaa . so , layannnn :)

 


______________________________________________________

Terima kasih kerana sudi membaca blog saya , Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini :)
Sayang awok-awok semua 

No Title =.=

Hye ;) Jam tepat-tepat pukul 4 a.m , saya masih belum tidurrrrrrrrrrr ;) Bosan wehhh . Nak story2 ape ntah . Oh yaaaaa , hari nie , kedua-dua tok saya huk saya sayangg , gy Mekah . Abah and Ma , Sofea nok gy jugokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D Kalau tak ingat ko size badan neh , lamo doh masuk nusuk dale beg . hahaha , tapi tadok arossss . :D Abah and Ma , doa kan kami disini yeee :) Love youuuuuuuuuuuuu :)

 *oke , saya tahu saya gemuk . time neh abe [pok jack] perasan . sbb Sofea puji dio handsome ! hahahha :)

*[Biela} menggoda molek mung pose . love youuuuuu :)
 *Ma (nenek) saya royat , muko saya serupo Arwah Ummi saya . :)


_____________________________________________________

Terima kasih kerana sudi membaca blog saya . Like juka Suka . Kerjasama anda amtalah diperlukan :)
Sayang awok-awok semua

02 May 2011

i love youu butttt ??

Hye awak , si jantung hati . Kita dah sebulan kan ? *ape?* ehem2 leerrr , hehehe ;p . Ye ye , kita dah sebulan , tapi perasaan sayang sebagai gewe tak timbul lagiiiiiiii ~ i don't know why . please ! dunt ask me . *gila palo mek mah , Sofea speakinggg * Haduiyaaaa , cam ne nie ? Saya pung tak tahu awak sayang saya tak ? Mengomm laa saya cam nie . Kita mesage pung jarang . Awak busy dengan kerja , saya busy dengan Fb . Nak message pung malas , nak call shy shy cat . aduiyaaa . Takpe laa , saya akan cuba sayang kan awak oke ! :) Insyaallah , pintu hati saya terbuka untuk awk nanti :D Awwww , jiwang nye ;p hehehe

IIII LOVEEE YOUUU DERRRRRRR ;)  ♥♥



____________________________________________________

Terima kasih kerana sudi membaca blog saya . Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

27 April 2011

Hari yang besttt ^^

Holla babiyyy semua , HAHA ;p Hari nie , best gila kot ! Kot ? Eyh , takde kot2 , sememangnye BEST SIOT ! Hari nie , Sofea keluar dengan Fatyn Ariss . Kiteorang pergi Kb Mall . Cop cop , bukan pergi round2 Kb Mall oke . Kiteorang bershopping hari niee , Oyeahhh . Best gile . HAHA . Sibuk2 duk beli tue kan , ade laa sorang mamat nie , mat salleh , tapi pandai cakap Melayu . Sikit-sikit , memang kelakar gile dia cakap melayu , Paling kelakar sekali , time dia nak mintak nom Fatyn . Yelaaa , nape tak kelakar , tiba2 datang tepi Fatyn ,  dia cakap 01 ??? HAHAHA , mintak nombo . terkejut si Fatyn ! Penting sekali , dia handsome oke . Saya sngat jeles , sebab dia mintak nombor Fatyn je . HAHAHA , gurau saja . Cousin dia pung handsome jugakk , handsome gilak-gilak ! hahaha . *gedik kau Sofea* Lepas semua2 tuu , Sofea temankan Fatyn beli shawl , mula2 Sofea tak nak beli , tapi berkenan laa pulak , try2 , oke jugak lao pakai nie , so , beli dua . hahaha . *ngada2 je kao nie * hahaha . Lepas shopping2 semua , kiteorang pegy makang ! lapar oke :) Time nie takde gambar saya bersama Fatyn , tok dae nak amik . hehe . Gambar Sofea saja . 

Banyak cakap pula Sofea hari nie kan ? hahahha . Jum-jum cuci mata  :) NAHHHHH ~~ 


*KFC time , nyummy :)*

*first time pakai shawl , cantik tak ? hehehe*

_______________________________________________________

Terima kasih kerana sudi membaca blog saya , Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

25 April 2011

Hye blogger , bosan meyhhh ~ Tak tahu nak wat apee . Online Fb pun , bosan jugak . Haiyooo . Korang , tahu tak ? *mesti laa tak tahu kan ? hehee . Semalam , Sofea hantar adik pergi tusyen , Sofea bawak kereta sendiri , first time tanpa lesen . hahaha . Ayah bagi lampu hijau suh bawak , So , ape lagi , bawak jelaa , nak tunggu lesen , hampeh , lambat gila lagi ! waaaa , tension meyh ~ Tapi kan , sememangnye best ! hahahaa , Ayah cakap , dia yang kenalim time Sofea bawak . Sofea takde laaa kenalim sngat , takutt sikit je . hahaha . Takut laa , takut ade goblokk , hahaha ;p 


*gambar nie , time pi PCB . D90 ;)





*adik saya cakap , macam orang cacat , kurang ajar kan ? ;p 

_____________________________________________________
Thanks korang kerana sudi baca blog saya . Like jika Suka . Kerjasama anda amatlah diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

24 April 2011

Sudah seminggu ye ? Bagus laa awak nie kan ! Busy punya pasal , tak hantar msge kat saya . Haiyaaaaaaaa , bagus bagus . Redha saja :) Orang cakap kan , eyh , bukan bukan ! Saya fikirkan , bagus juga macam tuu , kalau kita tak msge and call , takde lah kita gaduh2 kan ? Lama lah kan kita bergewe kan ? Boleh lah kan saya cari yang lain kan ? OPSS ! Hahahahaha ;p Gurau je awak ! Awakkkkkkkkkk yang berada disanaaa , saya disiniiiiiiiiii nak pesan , jangan curanggggg , heeeeeeeeeeeeeeee :)

______________________________________________________________

Thanks korang kerana sudi membaca blog saya .Like jika Suka yee . Kerjasama anda amat diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

19 April 2011

Today ^^

Tarikh : 20/04/2011
Jam :10 pagi .

Hye , bosan kot harinie . Tak malam lagi Sofea ! Tak bosan camne nye , selalu bangun pukul 12 . *saya memang GUDGURL ! saya tahu , THANKS * Hari nie bangun pukul 6.30 . awal kan ? Pergi jogging . Lama giler duk plan nak gy jogging , memang lama . Hari nie berjaya ditunaikan oleh saya  . Saya nak sihat and kurus macam Tyra Banks . Buleh tak ? Bila tak tahu kan . Tua pung tetap tak boleh . Hahaha , *mencarutnye anda Sofea*  Sekarang nie dah nekad memang nak jogging setiap hari , nak kurusssssssssssssssssssssssssssssss !! Benci doh duk saem nge lemok , waaaaa , nak bunuh lemok2 nehhh . I KILL U LEMAK ! hahahhaha . Insyallah buleh . *Macam mane eyh muka Sofea nanti kurus , cantik macam sekarang lagi tak ? HAHAHA * FuckkyouuuSofeaa , cakap ntah apee daaa .

Eyh korang , nape taklah bukak Fb ? Arghhhhhhhhhhh , dahlaaa boring ! Fb pulak takleh bukak . Aku rogol jugak Si Mark Burgerdil neh . *Sori , Sofea tak ingat and pandai nak eja nama dia , HENTAM saja laa*

Oke laa korang semuaaa , nak layan cerita Hindustan , my feberettt blueberry *eyh , nape cakap cam usop neh ? wrong place maa* hahaha . Have a nice day korangg . Loveyouuu :] [senyum jahat]

________________________________________________________________________

Thanks korang kerana sudi membaca blog saya . Like jika Suka yee . Kerjasama andaa amat diperlukan disini .
Sayang awok-awok semua

18 April 2011

Tarikh : 13.4.2011
Tempat : Kb Mall ..

Oke , hari Rabu lepas , Sofea berdate dengan >Fatyn Ariss< . Oke , bnyok gilo bershopping ! Thanks babe , sbb teman kan saya .Loveyouuuu :)



*time nie masa kat mc'd . breakfasttttt and lunch . lapar gie ok ! Sweet tak ? hehehe

____________________________________________________

Tarikh , 15.4.2011-16.4.2011
Tempat , Terengganu .

Best gile Holidayyy ! Kami menginap kat Primula Beach Resort , hotel yang terbaikk kat Terengganu . Kat sana , banyak giler Sofea makan , Tak jadi diet akuuu , waaaa . Dah GEMOK balikk , ahhhh , tension aku , HAHAHA ..... Thanks Ayoh Man sbb belanje makan . Lain kali , nak lagi oke . hahahah ;) nak upload gamba pung takde . semua gamba dalam camera Ayah Sue , so , tunggu die balik dari KL je laaa . heee ;)





 Terima kasih :) LIKE jika SUKA . LoveYouu ;)

Everything in my Life ♥

Everything in my Life ♥
Azhar and Mazleha

My lovelove family .

My lovelove family .
Gambar yang kurang sempurna sebab tak nampak muka ambe :D